OVER KLAR ADVOCATUUR

DESKUNDIGE BIJSTAND

 De tijd dat advocatenkantoren alle specialisaties onder één dak aanbieden lijkt voorbij. Rechtsgebieden en daarmee de wensen en behoeften van de cliënten worden steeds complexer. Specialiseren is de toekomst. Daarom heeft ons kantoor gekozen voor een duidelijke specialisatie. Wij behandelen uitsluitend strafzaken en slachtofferzaken.

 

Kennis en ervaring

Een klein kantoor waarbinnen
kennis goed wordt ontwikkeld en onderhouden. Wij garanderen professionele, nauwkeurige
en deskundige juridische bijstand. 

WAAROM KLAR

Persoonlijke benadering

 

U kunt ons bereiken door te bellen of te mailen maar door een berichtje te sturen via whatsapp. De ‘lijn’ tussen u en uw advocaat is kort. Uw advocaat kent uw persoonlijke situatie en gaat voor het beste resultaat.

Scherpe tarieven

Wij werken op basis van een uurtarief of gefinancierde rechtsbijstand (pro deo/toevoeging). Tijdens uw eerste vrijblijvende (telefonische) gesprek zal worden bekeken of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand

HET GEZICHT ACHTER KLAR

In november 2019 is KLAR opgericht door mr. R.S.J. Hoogstraaten. Mr. Hoogstraaten heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij heeft jarenlange ervaring in de juridische sector. Van juridisch adviseur bij de rechtswinkel tot griffier bij de rechtbank. Ook heeft zij meerdere bestuursfuncties bekleed. Sinds juni 2016 is zij werkzaam als beëdigd advocaat. 

Mr. Hoogstraaten heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd staan: 

  • Strafrecht

  • Jeugdstrafrecht

  • Slachtofferrecht

 

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mr. Hoogstraaten is aangesloten als aspirant deelnemer van Stichting Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds- en Zeden Slachtoffers (LANGZS). 

mr. Renée Hoogstraaten

Oprichter & Advocaat

 

Pasfoto_Renée_Hoogstraaten.jpg
  • LinkedIn mr. R.S.J. Hoogstraaten